Braskamin, gjutjärnskamin, spiskassett, öppen spis eller en vedspis?

Traditionen att elda med ved är stark i Sverige. Värmen från eldstaden var förr i tiden en överlevnadsfråga, idag utgör eldstaden ett bidrag till ökad mysfaktor och intresset för nya kaminer, öppnar spisar och vedspisar ökar stadigt. Givetvis påverkar tryggheten att alltid kunna värma hemmet och därmed ha tillgång till ett billigare uppvärmningsalternativ. Att installera braskamin, öppen spis eller är en av de bästa investeringar man kan göra.

Skorstensfolket garanterar kvalitet

Vi på Skorstensfolket arbetar med de bästa märkena. Vi säljer kaminer från det danska märket Morsö. De har i mer än 150 år varit urtypen för gjutjärnskaminer. De har även alltid banat väg med sättet att kombinera form och funktion, effektivitet med skönhet och med förbränningsteknik som passar dagens miljökrav. Och med 150 år på nacken kan man garantera en hög kvalitet.

Vad gäller öppna spisar har vi valt att samarbeta med Schiedel Isokern. Deras modulbyggda öppna spisar är konstruerade för att fungera med deras skorstenar Det garanterar säkra och snygga lösningar.

Vi har även Sveriges mest sålda smala vedspis i vårt grundsortiment. Viking 30 från Josef Davidssons är en klassisk vedspis. Josef Davidssons har, liksom Morsö, 150 års erfarenhet av sitt hantverk. Viking 30 är en klassiker i deras sortiment. Att det dessutom är Sveriges ända miljögodkända smalspis, gör ju inte valet svårare.

Prisgaranti

Vi på Skorstensfolket har möjlighet att erbjuda en lägsta-pris-garanti på Morsö kaminer. Om ni hittar ett lägre pris någon annastans, kontakta oss gärna.

Inspirera dig

Vi på Skorstensfolket har valt ut Morsö-modeller som täcker de flesta behov. Vi presenterar dem för att inspirera och ge exempel på vad man kan göra med braskaminer idag. Självklart har vi tillgång till Morsös hela sortiment. Om du inte hittar vad du säker här kan du alltid gå in på Morsös hemsida, www.morsoe.se. Vi lämnar självklart även lägsta-pris-garanti på de produkter du hittar där.